Lizzard X

28. 5. 2019 12:47


Dne 24-26.5.2019 se náš tým AAS zúčastnil akce Lizzard X kterou pořádá AirsoftWars z.s opět jako minulí rok hostil tým vesnici Beng-Házi alias údolí králů.


Akce začala dne 24.5.2019 od 10:00 dopoledne kde náš stařešina dal první úkol a to obsadit a udržet vlajku nad vesnicí Beng-Hází který začal až od 12:00. Tento úkol byl v místě kde jednotky ISAF měli výhodu v maskování ale i přes jejich převahu jsme tento bod hrdě bránily. Kde bohužel část týmu zemřela z důvodu obrany v první linií čekal nás dlouhý 3 hodinový respawn. další úkol byl od 15h a to velice podobný jen o kousek níž.  Další úkoly poté byli opět po 3 hodinách cca do 2:00 ráno a poté další byl až v 9 ráno.


Tento rok nás překvapilo že opět nebyla obrana varny tak jako minulí rok. Co se týče úkolů dost často šlo o to stejné tudíž nic zajímavého ale aspoň se měnily místa kde se tyto úkoly plnily. Tým se velice často pohyboval v místech kde byla největší konfrontace s jednotkami ISAF a díky našim průzkumným misím mělo Beng-Hází přehled o pohybu jednotek ISAF.


Tento rok jsme se opět setkali s pár lidmi které asi ani nechápou že airsoft je fair-play hra a tudíž nepřiznávali ale podle nás je to mnohem lepší než třeba minulí rok kdy toto nepřiznávání bylo častější. 

Rádi bychom poděkovali všem zúčastněním za super akci a těšíme se na další akci která je operace Protektor XVI kde budeme mít opět naši čajovnu která se bude nacházet v naší malebné vesničce Beng-Hází.

Tak good luck a softu zdar.

#Alfa

Další články

Stojí za námi

Instagram
Nějaké dotazy? Neváhej nás kontaktovat