Nové webové stránky

15. 11. 2018 14:42

Vítejte na nových webových stránkách týmu Army of Acrobatic System. 

Jsme Brněnský Airsoftový tým který zapustil kořeny v březnu roku 2017 a jeho zakladateli byli Dominik 'jAk3r' Korčák a Pavel 'Kafi' Kafka. Během cca 2 měsíců od vytvoření se začaly řady týmu zvětšovat a v tu chvíli také tým jako celek poprvé pořádal hru pro veřejnost kterou pojmenoval "Mission Immposible" na této akci se zúčastnilo cca 25 lidí a akci pořádaly v bývalém vojenském areálu Ketkovice. Kde se to též stalo na několik měsíců domovským areálem kam tým jezdil trénovat a zlepšovat své zkušenosti v boji. Aktuálně se tým skládá z 11 členů a 2 družstev pod vedením jAk3ra a Kafiho alias Alfa a Bravo. V naší výbavě se snažíme napodobit armádu České republika tudíž vz.95.


Během roku 2017 se zúčastnil pár malých akcí. Nejúspěšnější rok pro tým je rok 2018 kdy tým zavítal na akce jako Revoluce, Lizzard, Protektor kterou pořádal Airsoft Wars a tým Postradatelní. Další akce na kterou se tým podíval je soukromá akce Resident kterou pořádal Area Wikthoria. 

Tým se chystá také pořádat tématické hry na území Jihomoravského kraje ale zatím v tom brání prostory které tým nemá. Ale děláme vše pro to aby se to napravilo.

Také jsme spustili nové webové stránky s doménou acr-aas.cz na které budeme sdílet novinky z akcí a našich životů

Díky za pozornost a softu zdar

Další články

Stojí za námi

Instagram
Nějaké dotazy? Neváhej nás kontaktovat